Suppesuksess fra Inderøy Slakteri

 

«Alle» vil ha kjøttsuppe fra Inderøy Slakteri. Siden lanseringen i fjor høst har det blitt solgt over 100 tonn av det nye produktet.

 

– Responsen har vært overveldende bra, sier daglig leder Håvard Gausen. Siden lanseringen har slakteriet solgt godt over 100 tonn av kjøttsuppen – dobbelt så mye som forventet.

 
Kjøttsuppe Produksjon 4 Web
 

Sunn og næringsrik «fastfood»

 

En av årsakene til at kjøttsuppen er blitt så populær mener Gausen kan være at suppemåltidet passer til en travel hverdag. – Kjøttsuppen er «fast food» i den grad at den kun trenger fem minutters oppkok før servering, sier Gausen og legger til at der stopper også likheten. – Suppen har et lavt innhold av fett og salt, og den inneholder mye grønnsaker. Folkehelseinstituttet oppfordrer matprodusenter til å benytte mindre salt i produksjonen, og dette har vi tatt til etterretning, sier Gausen og legger til : – I motsetning til soddet, der tradisjonen dikterer både oppskrift og tilberedning, så står man mye friere med kjøttsuppen. Her kan man både krydre og legge til ingredienser etter eget ønske.

 
Kjøttsuppe Produksjon 7
 

God kapasitet

 

Det har vært travle dager i produksjonslokalene på Inderøy Slakteri siden lanseringen av de nye produktene i fjor høst. På en dag produseres og pakkes det opptil 5500 liter kjøttsuppe. – Den nye pakkelinjen gjør at vi kan øke kapasiteten en god del uten å måtte gå til utvidet produksjonstid og vi føler oss godt rustet til å møte den økende etterspørselen etter våre produkter, sier Gausen.

 

Vis nyhetsarkiv