Straumpølsa kåret til Norges beste spekepølse!

 

– Først og fremst er jeg utrolig stolt. Vi er en liten bedrift som konkurrerer med de store. Alle som jobber her er opptatt av å lage kvalitetsprodukter, sier daglig leder Håvard Gausen.

 

Medaljørene i NM i kjøttprodukter ble kåret torsdag 29. oktober. I år hadde konkurransen et spesielt fokus på kjøttbransjens utvalg av spekemat og pølser. Godt over 50 bedrifter og 320 produkter konkurrerte om edelt metall og norgesmestertittel.

 

Spekepølse til topps

 

Årets NM i kjøttprodukter gikk riktig vei for flere av slakteriets produkter. Spekepølsen "Straumpølsa" vant NM-tittel og gull, i sterk konkurranse med mange av landets største spekematprodusenter. Totalt 102 ulike spekepølser var oppe til vurdering.

 
Straumpølse Web

NORGESMESTER: Norges beste spekepølse lages på Straumen!

 

Prisutdelingen ble arrangert uten deltagere i salen, uten at det på noen måte la en demper på stemningen for Inderøy Slakteri. Da NM-tittelen i klassen «spekepølse spesial» ble annonsert, brøt jubelen løs hos de ansatte inne på produksjonsanlegget.

– I år samlet alle ansatte seg foran skjermen og fikk med seg både foredrag og prisutdeling. Vi har 16 medarbeidere som legger hele sin yrkesstolthet i å lage kvalitetsprodukter hver dag. Dette er en stor anerkjennelse av jobben de gjør, sier Håvard.

Familiebedriften deltok med totalt sju produkter og hentet hjem fem priser:

  • Straumpølse (NM-tittel og gull)
  • Gauder ostepølse (gull)
  • Røster (sølv)
  • Speket elgkjøtt (sølv)
  • Spekekam (bronse)

 

Vis nyhetsarkiv