Prøvd vår ferskvaredisk?

 

Visste du at butikkutsalget vårt er åpent hver dag unntatt søndag? Butikken ligger i våre produksjonslokaler midt på Straumen, og inngangen ligger på siden mot banken.

 

Her får du selvfølgelig kjøpt ferskt Inderøysodd, mange forskjellige varianter av spekemat, fersk farse, ferske pølser, ferske kjøttboller, kjøttkaker, karbonader, saltkjøtt og forskjellige stykningsdeler fra storfe, svin, sau/lam og elg. Og mye, mye mer.

Noe godt til jul?
Vi har forskjellige påleggsvarianter som for eksempel roastbeef, hamburgerrygg og mange typer julepålegg når den tiden nærmer seg.

I tillegg kan vi lage lapskaus og gryteretter. Viltgryta vår, med elgkjøtt fra Inderøya, kan anbefales! Opplagte spekematfat har også blitt veldig populært når selskaper skal arrangeres

– Til og med tilbehør er mulig å få kjøpt, vi lager både potetsalat, eggsalat, brokkolisalat, grønn salat og eggerøre, forteller daglig leder Håvard Gausen.

Populært med klubb
Frister ikke noe av det vi allerede har nevnt? Da minner vi om at klubb og duppe finnes å få kjøpt hver torsdag. Dette er et tilbud som er blitt veldig populært blant dem som oppsøker butikken.

Butikkutsalget vårt har åpent følgende tidspunkt:

Man-Ons: 10-16
Tor-Fre: 10-17
Lør: 10-14

Ønsker du å bestille noe fra oss? Du kan nå oss på tlf. 74 15 60 00.
Evt på e-post: bestilling@inderoysodd.no

 

Vis nyhetsarkiv