Oppgang for slakterbutikken

 

Etter å ha avsluttet året med en solid omsetningsrekord, satser Inderøy Slakteri videre på den lokale slakterbutikken.

 

Med flere NM-gull under beltet og nye produkter ute i markedet, tegner 2020 til å bli et spennende år for Inderøy Slakteri. Også det lokale utsalget på Straumen har merket økt aktivitet, og legger en travel julesesong bak seg. – Det siste året har vi hatt en god økning slakterbutikken, og den positive utviklingen viser at vi fremdeles står sterkt lokalt, forteller daglig leder Håvard Gausen og forteller at butikken like før jul slo tidligere omsetningsrekord med hele 10 prosent.

 
Oppgang 1

Nina Fossum er en av slakterbutikkens mange stamkunder, og tar ofte turen innom butikken på Meieribakken.

 

Mer utvalg gir flere kunder

 

– Vi tilpasser utvalget i butikken etter hva kundene ønsker og har behov for. Vi har fått et større utvalg av sesongbaserte produkter og tilbehør, forteller Emma Lindseth Gausen og legger til at butikken har som mål å gjøre hverdagen enklere for kundene. – Er det fint vær på sommeren skal kundene finne alt de trenger til grillfesten hos oss, både kjøtt, tilbehør og salater. Vi har også flere ferdigretter slik som klubb og duppe, og ulike supper og sauser. Dette ser vi har slått godt an hos våre kunder, sier butikkslakteren.

 
Disken1

Flere detaljhandler og nisjebutikker opplevd nedgang de siste årene. Dette fikk også Inderøy Slakteri erfare, men etter å ha gjort noen konkrete grep i butikken peker pilen oppover igjen.

 

Nina Fossum er ofte innom slakteriets butikk. Her finner hun det hun trenger – både til hverdag og til fest. – Jeg er ofte innom på slakteriet. Enten jeg bestiller catering til en feiring eller er på jakt etter noe lettvint til middag så får jeg alltid topp service. Betjeningen gir gode råd og tips om tilberedning og tilbehør, forklarer Fossum og konkluderer: – Vi er heldige som har en slik butikk her på Inderøy!

 
Slakteriet Sept15 Web

Inderøy Slakteri vil videreutvikle butikken på Inderøy, og daglig leder Håvard Gausen forteller at de har lagt planer for både oppussing av lokaler og nye produkter til butikkens ferskvaredisk.

 

Satser videre på butikken

 

Den positive utviklingen viser at det fremdeles er et godt marked for den lokale slakterbutikken på Inderøy, og daglig leder Gausen forteller at de vil fortsette satsingen. – Vi skal oppgradere butikklokalene, og våre dyktige ansatte vil fortsette å fylle disken med nye kvalitetsprodukter basert på gode råvarer, lover han.

 

Vis nyhetsarkiv