Inderøy Slakteri utvider

 

Økt produksjon gir økt plassbehov. Nå utvider Inderøy Slakteri og bidrar samtidig til at Marens Bakeri kan fortsette sin satsning på glutenfrie bakevarer.

 

– Vi har økt produksjonen betraktelig de siste årene, slik at vi har et stort behov for økt frysekapasitet. Derfor skreddersyr vi et tilbygg over to etasjer med en grunnflate på 165 kvadratmeter for denne funksjonen, sier daglig leder Håvard Gausen.

 

Nytt bakeri og nye muligheter

 

Inderøy Slakteri ligger vegg i vegg med Marens Bakeri på Straumen. Med utvidelsen av slakteriet bygges det samtidig et tilbygg på 70 kvadratmeter tilknyttet bakeriets lokaler. – Marens Bakeri har hatt lenge ønsket å satse på glutenfri bakst, og får nå et eget bakeri øremerket denne driften, forklarer Gausen.

 

Lokal verdiskaping

 

Nybygget på slakteriet blir realisert i samarbeid med flere lokale entreprenører på Inderøy. – At vi har med oss såpass mange lokale aktører er jo bare helt fantastisk, smiler Gausen og forteller at startskuddet for byggingen gikk i begynnelsen av mai. – Vi håper å få ta i bruk de nye lokalene ved årsskiftet, avslutter han.

 
Lokalverdiskaping Slakteriweb2

Flere lokale entreprenører fra Inderøy er med når Inderøy Slakteri utvider og bygger større lokaler.

 

Disse aktørene er med på utbyggingen av Inderøy Slakteri

Gaus Invest, Brødrene Sundli, Talde Prosjektstyring, Letnes Arkitektkontor, Farbu & Gausen, Brødrene Austad, Røra Mek. Verksted, NTE, NorgesTak, Proff-Rør, Kjøleteknikk Midt-Norge, ACT, Lagnes & Bakkan, M-N Bor og betongsaging, Enes & Olsen, Sikkerhet og Service.

 

Vis nyhetsarkiv