Inderøy Slakteri ble trippel norgesmester

 

Inderøy Slakteri vant tre NM-titler, fem gull og to bronse da Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret Norges beste kjøttprodukter 2019.

 

Den tradisjonsrike familiebedriften kunne slippe jubelen løs under årets NM i Kjøttprodukter. Inderøy Slakteri ble kåret til Norgesmester for produktene Plukksylte, Røkt grov julepølse og Kjøttboller. I tillegg ble de tildelt gullmedaljer for produktene Kjøttsuppe, Røkt grov julepølse, Ribberull, Plukksylte og Kjøttboller. – Dette gikk over all forventning, smiler daglig leder Håvard Gausen. Sammen med Steinar Susegg og Svein Harald Kirknes deltok han på prisutdelingen i hovedstaden, hvor slakteriet vant tre av totalt åtte NM-titler.

 

En seier for hele slakteriet

 

Rundt 550 produkter fra 65 produsenter over hele landet var påmeldt i den prestisjefylte konkurransen NM i kjøttprodukter, hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens. Daglig leder Håvard Gausen er tydelig på at dette er en lagseier. – Inderøy Slakteri har 16 dedikerte medarbeidere som jobber hardt hver dag for å lage kvalitetsmat med de beste råvarene fra den norske bonden, forteller Gausen. – Det at vi vinner så mange priser er utrolig gøy og en stor anerkjennelse av arbeidet vårt.

 
Vinnere Gausen Alle

Steinar Susegg, Håvard Gausen og Svein Harald Kirknes i Inderøy Slakteri kunne slippe jubelen løs da Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret Norges beste Kjøttprodukter.

 

Nye produkter

 

Gausen avslører også at de har deltatt med noen helt nye produkter som ikke enda er å finne i butikken. – Konkurransen er en gylden mulighet til å sette de nye produktene våre på prøve. Får vi gode tilbakemeldinger fra landets mest kompetente og kresne ganer, så bekrefter dette at produktene er klare for møte kundene våre, sier Gausen.

 

Vis nyhetsarkiv