Øker salget med sodd og suppe

 

Aldri før har Inderøy Slakteri levert ut så mye sodd som denne våren. Slakteriet opplever salgsøkning både på nye og etablerte produkter.

 

Inderøy Slakteri har lagt bak seg noen travle måneder. – Påsken i år ble rekordstor, og aldri har flere hatt med Inderøysodd på påskefjellet, forteller daglig leder Håvard Gausen.

 

Nye produkter tatt godt i mot

 

Gausen rapporterer om en salgsøkning i april måned på hele 19 %. – Vi opplever en god økning i salget av kjøttsuppe –uten at dette går utover omsetningen av de mer etablerte produktene våre som sodd og spekemat. Tvert i mot opplever vi en god salgsøkning på disse produktene også, forteller han.

 
Webvidargaus

Daglig leder Håvard Gausen fra Inderøy Slakteri og Vidar Skevik fra Inderøymat opplever at det er stor interesse for produktene fra Inderøy Slakteri.

 

Konfirmantene velger seg Inderøysodd

 

Salget av ferskt Inderøysodd har også økt, og aldri før har slakteriet levert ut så mye sodd som til årets konfirmanter. – Vi har solgt godt over 180 tonn med Inderøysodd i april, mai og første uken av juni. Dette er vel en god indikasjon at ungdommen i høyeste grad fremdeles vil ha den trønderske tradisjonsretten til konfirmasjonen, smiler Gausen.

 

Vis nyhetsarkiv