Du og din elskede eller sammen med mange gjester
...her er hjelpemiddelet som gir deg de riktige menger sodd og tilbehør.

 

Hvor mange til bords?

1 pers.
0.75 liter Inderøysodd
0.12 kg Gulrøtter
3 stk Poteter
0.05 kg Skjenning/flatbød

Ved bestilling av ferskt Inderøysodd, ta kontakt på
bestilling@inderoysodd.no eller tlf. 741 56 000.

Vi kan også levere tilbehør som potet, gulrot og skjenning.

 

Sodd-tips

  • Inderøysodd må kun varmes. Unngå koking!
  • Gulrøttene kokes i en kjele for seg og danderes i soddterrinen helt til slutt, like før servering.
  • Potetene serveres på egne fat, og bæres inn vanligvis etter soddterrinen.
  • Til Inderøysodd er det vanlig med skjenning. Som drikke til Inderøysodd anbefaler vi øl. Her kan du velge mellom ingefærøl, pilsnerøl, eller du kan by på hjemmebrygget øl.
  • Tradisjonelt serveres det sviskekompott med fløte til dessert.