Ekte trønderske mattradisjoner fra Inderøy,
inspirert av bygdakokkenes originale oppskrifter.

Inderøy Slakteri Inderøysodd Inderøy Slakteri Inderøysodd produktbilde

Inderøysodd

Inderøysodd er festmat bestående av storfe- og fårekjøtt, som er kokt, renska og kutta i terninger.

Den fine kjøttkrafta vi får fra kokinga, saltes og krydres med vår “hemmelige” krydderblanding. I tillegg kommer våre spesielle kjøttboller, de er laget av prima oksekjøtt og fårekjøtt. Bollene er spedd med melk og fløyte for å fremheve den gode og runde smaken.

Soddoppskrifta er den samme idag som den var for generasjoner siden – og den er ufravikelig.

Prøv vår soddkalkulator

Inderøysoddet ble kåret til årets komplette måltid under NM for kjøttprodukter i 2010.

Inderøy Slakteri grovpølse Inderøy Slakteri grovpølse produktbilde

Grove pølser

Oppskriften på Inderøy Slakteri sine grove pølser har vært uforandret siden 60-tallet.

Grovhakket kjøtt av svin og storfe, urter og krydder er ingrediensene i en saftig pølse med mye smak.

Inderøy grove pølser er ekstra godt med saltkjøtt og kålrabistappe, men egner seg også godt alene med poteter.

Grove pølser fra Inderøy Slakteri AS ble kåret til årets middagspølse under NM for kjøttprodukter i 2014!

Inderøy Slakteri straumpølsa produkt straumpolsa hover

Straumpølsa

Kåret til Norges beste spekepølse. En svært smakfull spekepølse, grovhakket med en tydelig struktur.

Smaker godt som pålegg, på et spekefat, som tilbehør til grøt eller som snack.

Straumpølsa fra Inderøy Slakteri ble kåret til Norges beste spekepølse under NM for kjøttprodukter i 2014!

Inderøy Slakteri stabbursmorr Inderøy Slakteri stabbursmorr produktbilde

Stabbursmorr

Vår oppskrift på Stabbursmorr er uforandret siden Jonas Pedersen, grunnleggeren av Inderøy Slakteri, skapte den på 1930 tallet.

Den består av storfekjøtt, svinekjøtt og krydder. Mildt røyket.

Stabbursmorr smaker godt som pålegg, på et spekefat, som tilbehør til grøt eller som en snack.

Stabbursmorr fra Inderøy Slakteri vant gullmedalje under NM for kjøttprodukter i 2014. Den ble knepent slått av vår egen Straumpølse, som vil si at vi har to av Norges beste spekepølser!

Inderøy Slakteri elgsalami Inderøy Slakteri elgsalami produktbilde

Elgsalami

Den gode viltsmaken fra trøndersk elg har funnet veien til vår elgsalami og tilsatt krydder og urter.

Markant i smaken, likevel så rund at du får lyst på mer.

Elgsalami smaker godt som pålegg, på et spekefat, som tilbehør til grøt eller som en snack.

Visste du at vi kun benytter elg fra Inderøy i vår Elgsalami?

Elgsalamien fra Inderøy Slakteri AS fikk bronse i kategorien salami under NM for kjøttprodukter i 2012!

Inderøy Slakteri kjøttboller Inderøy Slakteri kjøttboller produktbilde

Kjøttboller

Våre kjøttboller er laget etter en oppskrift som går generasjoner tilbake i tid.

Kjøttbollene kan du brukes som ekstra påfyll i Inderøysoddet, eller som en ekstra ingrediens til suppen.

Kjøttbollene fra Inderøy Slakteri AS fikk bronse under NM for kjøttprodukter i 2010.

Nett Kjottsuppe Nett Kjottsuppe2

Kjøttsuppe

Vår kjøttsuppe er basert på kokt svinekjøtt. I tillegg bruker vi storfebein under langtidskokingen for å få til en ekstra smakfull og god kraft. Vi tilsetter gode norske grønnsaker for å få den riktige konsistensen.

Dette er en en veldig sunn middagsrett med lite saltinnhold. Perfekt for travle småbarnsfamilier og alle som ønsker å leve sunt!

Nett Kjottkraft Nett Kjottkraft2

Kjøttkraft

Kjøttkraften vår kokes i over 12 timer for å få det beste ut av råvarene, som inkluderer storfebein og en rekke grønnsaker. Kraften har lavt saltinnhold og egner seg godt til supper, sauser og gryter.

Kjøttkraften er perfekt for folk som ønsker det lille ekstra i matlagingen.

Nett Ertesuppe Nett Ertesuppe2

Ertesuppe

Vår ertesuppe består av kokte erter, kraft og pølser. Nytes med et godt brød eller Røra flatbrød. Den passer også godt som en siderett til pannekaker!

Ved bestilling av ferskt Inderøysodd eller andre produkter,
ta kontakt på bestilling@inderoysodd.no eller tlf. 741 56 000.

Vi kan også levere tilbehør som potet, gulrot og skjenning.