Godt fornøyd etter NM i kjøttprodukter!

 

I uke 41 deltok vi i Norgesmesterskapet i kjøttprodukter. Det er Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund i samarbeid med Opplysningskontoret for egg og kjøtt som arrangerer denne matkonkurransen, der 52 bedrifter deltok med over 400 produkter totalt.

 

Norgesmesterskapet i kjøttprodukter er med på å synliggjøre den gode kvaliteten som produseres i Norge, og er også et bidrag til å heve kvaliteten på kjøttproduktene.

I konkurransen deltok også kjøttgigantene Gilde, Grilstad og Finsbråten. Vi blir derfor ekstra stolte når 6 av produktene vi stilte med havnet på pallen:

  • Inderøysoddet ble kåret til årets produkt i kategorien “Komplett måltid”.
  • Medisterkakene fikk gull i klassen “Kjøttkaker”.
  • Morrpølsa fikk gull i klassen “Spekemat: hel spekepølse”.
  • Elgsalami fikk sølv i klassen “Spekemat salami”.
  • Grove pølser fikk bronse i kategorien “Pølse annet”.
  • Kjøttboller fikk bronse i kategorien “Kjøttkake annet”.

I en kjøttkakespisende nasjon synes vi det er ekstra stas at våre medisterkaker er helt på høyde med det beste som produseres i landet. Det må da bety at vi gjør noe riktig?

 

Vis nyhetsarkiv